Tijdens de i wonder days in oktober kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten maar liefst vijf limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €30 extra! 

SHOP HIER JOUW FAVORIETEN

Heb je tijdens de i wonder days €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de inside out duosets met topfavorieten aan je aankopen toevoegen, voor maar €30 extra.

Alle info en voorwaarden vind je in de brochure. 

 

Actievoorwaarden: Enkel van 1.10.2024 tot en met 31.10.2024 kunnen de RainPharma boxen Classic After Oil (250ml) x Daily Boost (60 tabs), Balancing Shampoo (250ml) x Mighty Nine (60 tabs), Milk Chocolate (510g) x Skin Wash Lemongrass (500ml), When Eyes Meet (9ml) x Advanced Precleanser (100ml) en Anti.Aging.Powder (28 sachets) x Faithful Face Guard (10ml) aan €30 per stuk aangekocht worden na aankoop van €150 aan RainPharma producten per box. Actie geldig in deelnemende RainPharma winkelpunten (via stores.rainpharma.com) en online op rainpharma.com. Enkel per aankoopschijf van €150 inclusief BTW aan RainPharma producten naar keuze, kan de koper één van de vijf boxen kopen voor €30. Elk van de vijf boxen kan maar één keer gekocht worden per koper. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Voor online bestellingen op rainpharma.com behoudt RainPharma het recht om de bestelling aan te passen, indien ze niet voldoet aan bovenstaande actievoorwaarden.

Actievoorwaarden op rainpharma.com.